Good Better Best.

Greeting Text



Comel betul binatang ni. Ehem Hi. Berapa banyak tah password aku try nak log in balik blog ni. Tak boleh hari ni try besok. Finally usaha tangga kejayaan dapat jugak log in. Main try try je sekali boleh. Agak dah berkurun lama blog ni aku tak sentuh. Dah mereput.  Nak bagitahu ni. Tahun ni aku 17. Yeay tak yeay lah. Post sebelum ni aku 15 kan.  Ha tahun ni 17. Rasa rindu nak edit blog bagai semua. Tapi faktor usia. Mcm nak tukar semua benda kat blog ni. Bosan kan asek warna pink je. Korang bosan tak? Aku lagi bosan. Perlukan pertolongan seseorang sebenarnya. Serius tak ingat. Nak tukar header pun lupa first step mcm mana. Adui.Kalau Akmaklumlah dulu tak online. sentuh laptop ke ape ke. Konon belajar. ceh Konon jelah. Cepat betul lupa. Patutnya aku buat folio agama sekarang kat microsoft. Tapi ape tah mimpi boleh sampai ke sini. Dah lah kene hantar sebelum bulan 3. Hmm bagus. Rasanya tahun ni cikgu semua nak mendera budak form 5. Mentang mentang batch tahun ni teruk. Takpelah usaha tangga kejayaan. Ceh. Usaha sendiri pun ciput je. Kejayaan konon. Mcm nak give up je. Mcm jelah. Tapi fikir parents je. Orang kata tak baik kan kalau kecewakan hati ibu bapa. In shaa allah I will try to be the best for them :)  Sekarang life aku okay lah. Happy jugak kekadang. Normal lah kalau ade bbrp peristiwa yg tak berapa nak pahit. Asal ayat aku bm sangat ni. Ah pape lah. Nak fokus study.. Mintak Allah permudahkan segalanya. Amin
Take a deep breath, and start again. There is always room to be a better person. Always.

Rindu Abah.